real-estate-solutions-logotype
by Visma
Marknadsledande

Real Estate Solutions

Marknadsledande på digitala lösningar för fastighetsmäklarbranschen.

Med 122 anställda i fem olika länder är vi Nordens största leverantör till fastighetsmäklarbranschen. I Sverige har vi kontor i Stockholm, Luleå och Malmö.

De flesta svenska mäklarkedjor är våra kunder såsom Fastighetsbyrån, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling, Svensk Fastighetsförmedling, SkandiaMäklarna, Mäklarhuset. Bjurfors m.fl. Vi omsätter drygt 400 Mkr varav 120 Mkr i Sverige.

Visma Real Estate är ett bolag i Vismakoncernen med fler än 14,000 anställda i 20 länder.

Så här säger några av våra kunder:

Visma Real Estate har levererat enligt tidsplan, budget och med mycket hög kvalitet. Våra 1.900 användare återkopplar att Spring är snabbt, stabilt och enkelt att använda. Dessutom har Visma Real Estate uppskattad support. Vi på Fastighetsbyrån är mycket nöjda med vårt nära samarbete med Visma Real Estate vars personal är lyhörd, proaktiv och visar stor förståelse för vår affär.
Johan Engström
VD Fastighetsbyrån
Vi har idag en helhetslösning med både en kvalitetssäkrad annonsproduktion för digitala annonser och ett effektivt sätt att nå ut till relevanta målgrupper i den digitala djungeln. Tillsammans med Spring erbjuder vi ett enkelt verktyg för digital annonsering att använda för alla våra mäklare runt om i landet. Den feedback vi fått hittills är i stort sätt bara positiv. Detta kommer självklart att gynna våra bostadskunder
Ulrika Lorentzi
Chef Marknad & Kommunikation, Fastighetsbyrån
Vi är mycket nöjda med implementerings- och utbildningsfasen och särskilt den tekniska kompetens och serviceanda som Visma Real Estate erbjuder till alla våra mäklare runt om i Sverige. Med ett stabilt, lättarbetat flexibelt produktionsverktyg för både traditionell och digital marknadsföring i ryggen kan vi på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling fokusera på vår affär och känna oss trygga i leveransen till slutkunden.
Marcus Svanberg
VD, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling
Medarbetarna uppskattar enkelheten i Spring jämfört med tidigare lösningar, det är snabbt och flexibelt. Våra mäklare har marknadens bästa, mest stabila och flexibla lösning i en för mäklarna enkel och hanterbar paketering.
Erik Wikander
vid tillfället VD Mäklarhuset
Nu har vi ett modernt och flexibelt produktionsverktyg i Spring som både är stabilt och lättarbetat. Målbilden har hela tiden varit att det ska vara enkelt och smidigt att i arbeta i ett produktionsverktyg, vilket det nu är. Vår samlade erfarenhet är att Visma Real Estate håller en både hög kvalitet och servicegrad vilket går helt i linje med med SkandiaMäklarnas arbetssätt.
Petra Selenius
Vid tillfället Marknadschef SkandiaMäklarna
Visma Spring är ett modernt verktyg som är utformat för att möta inte bara dagens, utan också framtida behov. Det är tydligt att Visma Real Estate har lång erfarenhet av att samarbeta nära och långsiktigt med sina kunder, både med huvudkontoret och våra mäklarkontor. "Att ha en leverantör som är lyhörd och delar våra mål är minst lika viktigt som att verktyget i sig är det bästa för våra mäklare.
Fredrik Kullman
VD för Bjurfors Sverige